Känner du dig lite självmedveten när du ska till gymmet? Kanske känner du dig inte bekväm med att sporta i tajts och sport-bh som många gör? Lugn, det finns många andra mer täckande plagg som du kan känna dig trendig i på gymmet. Här presenteras några populära gym-outfits.

Investera i oversize t-shirts

Ett av nyckelplaggen du bör investera i om du vill ha en mer avslappnad gym-look är oversize t-shirts i olika färger och mönster. Dessa passar nämligen utmärkt att bära till tightsen, shortsen och cykelbyxorna för en mer klädd look. Det blir också en snygg kontrast mellan bylsigt och kroppsnära som gör att du ser snygg och avslappnad ut. Glöm bara inte att investera i en riktigt bra sport-bh att bära under din t-shirt så att bysten håller sig bekvämt på plats under hela passet.

Vill du att outfiten ska bli lite mer spännande? Prova att sätta en hårsnodd i nederkant på t-shirten och vänd sedan knuten inåt. Plötsligt har du istället en trendig crop top.

Viktigt att känna sig bekväm på gymmet

När du ska träna är det främst träningen du ska fokusera på. Känner du dig obekväm i din klädsel är det lätt hänt att så inte blir fallet. Då kan en större t-shirt vara skön att bära för att känna dig lite mer skyld.