Att sporta kostar oftast en del pengar. Även om du håller på med löpning som inte kräver så mycket utrustning kostar det att köpa skor och kläder. Om du håller på med en sport som cykling eller ridning ökar kostnaderna. Om det är knapert i kassan och din sport blir lidande finns det bra tips som kan ge dig mer pengar. Att sälja guld är en åtgärd du kan vidta. Du kan sälja guld på distans genom att beställa ett diamantbrev. I brevet som du får hem finns instruktioner och ett returbrev. I returbrevet lägger du ditt guld och skickar tillbaka brevet. Direkt när ditt guld har kommit fram kommer det att värderas och snabbt därefter får du ett prisförslag. Pengarna får du direkt om du accepterar budet.

Sälj fritidsprylar och inredning

För att få pengar till din sport kan du även sälja inredning och andra fritidsprylar som du inte längre har användning för. Även om det inte är några större summor du får in så kan små summor tillsammans bli mycket pengar.

Köp begagnad sportutrustning

Förutom att få in pengar för att kunna sporta kan du även dra ner kostnaderna. Att köpa begagnade sportkläder eller utrustning är perfekt för att komma billigare undan. Att exempelvis köpa ridkläder, ridstövlar, cykel, cykelkomponenter eller andra cykeltillbehör begagnat är smart för att hålla kostnaderna nere. Ett tips är att alltid kolla vad som finns ute till försäljning innan du köper något nytt. Du kan även dra ner på andra utgifter som du har till förmån för sporten.