För den som utövar sport är det viktigt att hålla sig i toppform. Det inkluderar så klart massor av träning men det är också viktigt att vila och att äta rätt.

Genom att odla egna örter, grönsaker, bär och växter hemma från https://flo-rea.com/ kan du hitta fantastiska källor till energi och motivation. Till och med ett hem med blommor kan ge dig den där lilla extra kicken som du behöver.

Vilka växter är bäst för träning?

Oavsett vilket typ av sport du utövar behöver du vitaminer och mineraler för att din kropp ska fungera optimalt. Prova att odla morötter eller paprikor för att få i dig A- och C-vitamin, båda viktiga för ditt immunsystem, din hud och dina energinivåer. Universalgrönsaken broccoli styrker ditt skelett, är rik på antioxidanter och innehåller precis som ärter höga halter av protein. Även om du inte är en erfaren trädgårdsmästare kan du klara av de flesta grönsaker, och du kan så dem både i en regelrätt rabatt och på balkongen.

Inspirerande flora

Att omge dig med vackra blommor och bladväxter är något som lyfter humöret, ger sprudlande energi och fungerar avstressande. Beställ hem ett fröpaket från https://flo-rea.com/ och passa på att läsa artiklarna i odlingsskolan för mer information. Du kan också gå med i en Gardening club för att dela med dig bilder och erfarenheter, samt att få tips från andra.