Varje år arrangeras många olika mässor och event för sport och idrott. Det är en möjlighet för lag och individer att träffas, knyta kontakter, hitta nya produkter och att marknadsföra sig. För dig som är intresserad eller på något sätt involverad i sport är det ett gyllene tillfälle att hålla dig à jour med allt det senaste inom ämnet.

För dig som ska ställa ut är det viktigt att ha en bra och tydlig display. Det ska vara lätt att förstå vem du och/eller ditt lag är, vad du vill visa upp och hur det går att få kontakt med dig. Därför är det smart att satsa på utrustning för mässor, exempelvis snygga och stabila mässbord där du kan låta trycka upp slogans, loggor och information, samtidigt som de är lätta att transportera. Det finns många mässor runtom i landet så det är viktigt att kunna förflytta bordet smidigt.

Välj rätt mässbord

När du ska införskaffa ett mässbord är det viktigt att först fråga dig vad du vill ha det till. Ska en eller två medlemmar i sportklubben stå vid bordet och tala med besökare kan det vara smart med ett lite mindre och högre bord. Finns det inte så mycket plats kan ett runt mässpodium fungera riktigt bra. Båda alternativen ser proffsiga ut och det finns gott om plats för att trycka upp det du vill.

Ett annat alternativ som är lite billigare är att låta trycka upp en mässduk i stället för att skaffa ett helt mässbord. Även på det kan du trycka upp bilder, ord och loggor och duken är gjord i ett kvalitativt stretchtyg som inte skrynklar. Det är också ett bra alternativ om du vill ställa fram ett antal saker på bordet och behöver lite mer plats, exempelvis pokaler, små ställningar för kort och broschyrer eller bjudgodis åt besökare. Sportföreningen kommer till sin fulla rätt och besökarna får genast ett gott intryck.